Феномен і пророkування про майбутнє чернuці Олени Айєлло, яка в 2011 році була зарахована до ліку святих

Кожен з нас чув хоч кілька імен знаменитих провісників, але до феномену ясновидіння публіка все ще відноситься дуже упереджено — мало кому з них довіряють, списуючи навіть успішні передбачення на вдалий збіг обставин.

Але коли людина видав за своє життя не одне і не два справджених бачень майбутнього, а кілька десятків, то заперечувати дар його шостого почуття неможливо. Олена Айєлло, черниця, зарахована в 2011 році до лиця святих католицької церкви, вразила світ якраз своїм неймовірним даром, або як мінімум інтуїцією.

Що ж говорила Олена Айєлло про наше найближче майбутнє?

Почався шлях великої провісниці з релігійного прозріння ще в юності: Олена тяжко хворіла, і намагалася знайти порятунку у Богоматері, до якої зверталася за силами і допомогою. Дівчина навіть дала обіцянку, що в разі лікування присвятить своє життя служінню Господу і працям в монастирі.

Богородиця виконала свою частину угоди, зцілила її, але Олена залишилася служити медсестрою під час Першої світової війни. Незабаром її руки вкрилися стигматами (кровотечі в місцях, де цвяхами прибивали руки Христа), її почали відвідувати перші видіння, серед яких був сам Бог з посланням — всі випробування їй дано для просвітлення душі.

У Олени був офіційно діагностовано рак шлунка в останній стадії, вона стікала кров’ю. Але після чергового бачення жінка вмить зцілилася, що підтвердили численні свідки. За це чудо і була виконана беатифікація святої в 2011 році.

Коли ж свята Єлена нарешті стала черницею, її дар ясновидіння повноцінно розкрився — ще під час Другої світової в Європі постійно на слуху було ім’я жінки, пророкує перемоги і поразки, а також передчував результат війни. Залишила інформацію вона і про події після власної смерті, тобто про нинішній світ.

Її дуже непокоїло, що люди відходять від духовності до матеріальних цінностей і благ, вона знала, що це закінчиться для Землі великою бідою. Так, вже через 70 років після її смерті (а це буде 2031 рік) настане день, коли все зло в світі не залишить і шансу добру на перемогу в чесному бою, і без допомоги всевишнього людству не обійтися. Світ переживе ряд катаклізмів і катастроф, після яких буде мати шанси переосмислити своє буття — інакше наступного шансу на порятунок вже не буде. У вогні погібнул все, хто збагатився незаконно, на чужій біді.

Але свята Єлена наполягала на тому, що цього не потрібно лякатися, а тільки праведно молитися і примножувати добро — зараз, поки ще на планеті достатньо світла, можна попередити цей час розплати і не допустити розростання темряви. За її словами, кожен праведник, хто проживає день з молитвою і зверненням до Господа, збереже свою душу в цій одвічній боротьбі.

Джерело